Download de HORECA Brochure

Vraag vrijblijvend een Demo tafel aan

De perfecte warmtebron voor uw terras

GALAVITO BISTRO DUO

GALAVITO RESTO

Schermafbeelding 2020-10-31 om 19.06.40

De voordelen van de  RESTO tafel op een rij

Snelle verwarming in enkele seconden in een 360° bereik

Zodra de gasten rond de outdoor infrarood heater zitten, worden ze binnen enkele seconden met een aangename warmte begroet. De RESTO warmt op vanaf de bodem en de warmte is heel precies gericht waar het benodigd is. Klanten zullen zich graag aan uw tafel bevinden, het gevoel van de behaaglijke warmte zal ze niet gauw meer loslaten!

Comfort voor uw gasten voor nog geen € 25 cent /uur

Het thermisch comfort zal ervoor zorgen dat de gasten zich optimaal op hun gemak voelen. Zij zullen in het voorjaar en in de herfst regelmatig terugkeren naar uw terras. Verleng het buitenseizoen, verhoog de omzet en win trouwe klanten. Investeren in een warme buitenzitplaats zal zich snel terugverdienen (gasverwarmingskosten zijn aanzienlijk hoger).

Elegante stijl die de gasten aantrekt

De tafelvoet met de ingebouwde infraroodverwarming werkt goed en past tegelijkertijd bij de algehele stijl van uw terras. Geen lelijke heaters meer die in de weg staan. U kunt uw eigen tafelblad gebruiken of kiezen uit onze grote verscheidenheid aan vormen en ontwerpen. Op aanvraag zijn op houten bladen op maat te leveren.

Gezellige warmte zonder heaters te hoeven verplaatsen

RESTO is bestand tegen zowel wind als water en gaat daarom lang mee. Hij neemt minder ruimte in beslag als een gangbare heater en is veel efficiënter en zuiniger dan gaskachels.

Veilige werking op basis van certificering

De infrarood buitenverwarming voldoet aan de strengste Europese veiligheidsnormen. Zo is hij veilig voor zowel commercieel als niet-commercieel gebruik, zelfs voor de kleinste ruimtes; ook voor huisdieren is hij veilig.

Unieke verwarmde tafels

Galavito is exclusief importeur van de nieuwe en prijswinnende verwarmde (heather) tafels voor terras of thuis. Geef uw gasten het plezier om buiten te zitten, ook als het weer wat tegen zit. 

De verwarmde tafels zijn geschikt voor elk terras en worden veel gebruikt in de tuinen van restaurants en cafés, waar het de gasten aangenaam opwarmt. 

Warmte zoals nooit tevoren!

Grotere aantallen nodig?

Ook voor grotere Horeca ondernemers is het mogelijk grotere aantallen te leveren. Wanneer gewenst in combinatie met een passend interieur voor uw gehele onderneming. 

Volg ons op social media